fredag den 24. april 2009

POPFAX.COM, EN NY FAXTJENESTE PÅ DET DANSKE MARKED.

Den virtuelle fax som kommunikationsmiddel,
Kommunikation er i vores globaliserede verden nøgleordet inden for de fleste erhverv. Uanset hvilken branche man befinder sig i, er det nødvendigt at kommunikere med omverdenen og i forretnings henseende er det hensigtsmæssigt at finde den rigtige kommunikations form. Internettet har åbnet mange nye muligheder for virtuel kommunikation hvor man hurtigt og nemt kan nå hinanden på tværs af tid og landegrænser. Under denne kategori finder vi den virtuelle fax, et nyt, stærkt og selvstændigt kommunikations middel der erstatter den traditionelle fax. Faxmaskinen der for første gang så dagens lys i 1848 er nu ikke længere et ”must” for afsendelse af fax og med den nye virtuelle fax har det aldrig været nemmere sende en fax. En ny faxtjeneste er nu at finde på det danske marked, fax tjenesten Popfax.com der tilbyder en professionel fax service af høj kvalitet til de laveste priser.

Popfax.com- en hurtig voksende fax tjeneste,
Med intentionen om at skabe verdens førende faxtjeneste, startede Vladimir Popesco i februar 2006 faxtjenesten Popfax.com. Tjenesten der har franske rødder og hovedkvarter i Paris har i dag kun knap 3 år efter sin begyndelse allerede skabt en stabil kundekreds i hele Europa samt i USA hvor tjenesten for nyligt indtog sin plads som den hidtidige billigste fax tjeneste på markedet. Tjenesten der flittigt bruges i 22 lande har planer om at ekspandere til Central Asien og er nu også at finde på det danske marked. Internet fax tjenesten Popfax.com henvender sig til professionelle i alle genre hvor kommunikation er vigtig, til selvstændige, små og større virksomheder.

Aldrig har det været nemmere, hurtigere og billigere at sende en fax,
Afsendelse af fax via internettet er både tidsbesparende og økonomisk favorabelt.
Den virtuelle fax kræver ingen brug af faxmaskine, telefonlinje, papir el. blæk og med Popfax.com kan man sende fax til de fleste destinationer for kun 0,37 kr.
Via den specielle funktion « mail2fax » er det muligt at sende op til 500 fax samtidig.
Desuden er der fra Popfax.com side lagt vægt på at tjenesten samtidig med at være af høj kvalitet også er nem og enkel at bruge. Internet tjenesten understøtter 19 forskellige sprog, herunder dansk, og en personlig kundehjælp er tilgængelig på 7 sprog.

Den virtuelle fax – det ”grønne valg”.
Men det bedste er ikke sagt endnu; at sende fax over internettet er også et såkaldt ”grønt valg”; det er godt for miljøet! Hvordan det? Ved at sende fax over internettet spare man ikke kun en masse papir (hvis man er et større selskab der sende millioner af fax, snakker vi lige pludselig mange træer!) men også blæk, farve og strøm til faxmaskinen samt alt den energi det har kostet at fremstille dette monstrum. Ved at vælge den virtuelle fax som kommunikations middel spare du ikke kun penge, men hjælper også med til at spare på verdens ressourcer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar