torsdag den 20. august 2009

Nedsæt dit papirforbrug med internet faxing

Nedsæt dit papirforbrug med Internet Faxing.

Danmark er et af de lande i Europa der bruger mest papir. Gennemsnitlig bruger hver dansker 271 kg. papir hvert år hvilket er mange flere kilo end vores nabolande hvis forbrug er 30 kg. lavere pr. indbygger pr. år. Kaster vi et blik længere væk, til Ungarn og Letland, er forbruget helt nede på under 60 kg. papir pr. indbygger pr. år.

Samtidig er vi et af de førende IT-lande. Hvor forsvinder alt den papir hen?

Heldigvis er der mange råd for hvordan man kan spare papir. Man kan genbruge papir, bruge begge sider af papiret el. nemmere – slet ikke bruge noget papir!

Ved at vælge internet faxen som dit kommunikations middel kan du på kort tid nedsætte dit papir forbrug.

Med internet faxing sender man dokumenterne over internettet og der bruges derved ikke papir. Den virtuelle fax er en af de mest miljø-venlige kommunikations midler der findes; ud over at sænke papirforbruget spare man også energi til faxmaskinen, vedligeholdelse af denne, blæk og farver ect ect. At sende fax over internettet kræver nemlig ingen faxmaskine, telefonlinje el. ekstra software instillinger, alt det kræves er en computer med internet adgang.

For både store firmaer og enkelt personer er der mange kilo papir at spare ved at bruge internet faxing.

Men det er ikke kun papir du spare ved at sende fax over internettet; internet faxing er samtidig mere effektivt, fleksibel og billigere end den traditionelle fax, samtidig med at den er miljøvenlig. Med internet faxing er det muligt at sende over hundrede af faxer samtidig, til destinationer over hele verden og det er tilmed muligt at sende fax fra en hvilken som helst computer med internet forbindelse, hvor som helst i verden.

Ud over at prisen for at sende fax over internettet er lav, spares der også penge til telefonlinje, faxmaskinen, papir, blæk ect.) Med internet faxing får du alle fordele, samtidig med at du hjælper med til at passe på miljøet og spare på verdens ressourcer. Internet faxing – nem, billig, effektiv, og nu også miljø venlig!

Link til billige internet fax tjenester:

- http://dk.popfax.com

- http://dk.popfax.com/Fax%20email%20OFFER.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar