torsdag den 6. maj 2010

Popfax.com lancerer nye funktioner i 2010

Popfax.com, verdens førende udbyder af internet fax servicer, kan med glæde annoncere et helt nyt sæt af værktøjer og funktioner der skal hjælpe Popfaxkunder til at øge deres produktivitet:
1. Forside – en funktion der gør det muligt at personliggøre brugerens faxer med deres firma logo og adresse. Funktionen er tilgængelig for alle brugere og prisen pr. side er den samme som for almindelige fax sider.

2. Fax mail sammenfletning – en mulighed for at faxe kundetilpassede dokumenter til hundredvis af destinationer. Kundens dokumenter kan inkludere lige så mange indflettede-felter af information som det ønskes, hvilket gør det muligt at skabe individuelle og personliggjorte faxer, samt at automatisere ensformige dokument produktions opgaver.

3. OCR fax indeksering – alle indkomne faxer forsynes nu som indekserbare PDF filer. Dette betyder at kunder kan søge efter et hvilket som helst indhold i deres fax filer ved at bruge et hvilket som helst dokument management system.

4. Registered fax – en funktion der giver mulighed for at sende et elektronisk dokument med fax hvor indholdet er certificeret samt hvor leveringen til modtageren er garanteret. Det tjener det formål at skabe lovlig bevis om at uforanderlig information har været delt mellem afsenderen og modtageren af den registrerede fax.

5. Popcompanion – en skrivebords applikation der kører minimeret i baggrunden af send og modtag faxer gennem www.popfax.com API. Den er et andet vindue til den kundetilpassede Popfax.com konto og er designet til at køre på Linux, OSX og Windows.

6. Popfax – printer driver – printeren der printer dokumenter redigeret fra en hvilken som helst skrivebords applikation til en vilkårlig fax verden over, og som nu kan fås tilpasset Windows 7.

Om Popfax.com
Popfax.com er en førende global udbyder af internet fax servicer. Den tillader slutbrugere at sende og modtage faxer ved at bruge en web interface, en e-mail klient, en skrivebords klient el. en printer driver som kan installeres på computerens skrivebord. Integreret til front og back office applikationer, tillader denne at udføre transaktions opgaver via fax.
Servicen er redigeret af det fransk integrerede selskab POPESCO stiftet af Vladimir Popesco, og er blevet kommercialiseret, baseret på en ”Software som en service” forretningsmodel siden 2006. Det er både en løsning for de enkelte erhvervsfolk (SMVer og SoHos) samt for erhvervskunder som bruger deres outsourced løsninger til at møde deres fax behov. Den kan enten erstatte fax server udstyr, bruges som mobil fax flåde, el. passe ind i en transaktions applikation.
Yderligere information er tilgængelig på www.popfax.com og support@popfax.com .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar