lørdag den 20. november 2010

Hvor sikker er din fax forsendelse?

For en virksomhed med mange medarbejdere præsenterer fax forsendelse en række sikkerhedsmæssige udfordringer:

· Hvis faxen efterlades uden opsyn kan de følsomme informationer i faxen nemt læses af en tredje part

  • Faxmaskiner gemmer ofte kopier af modtagne faxer internt, hvilket gør det muligt for enhver som har adgang til faxmaskinen at printe flere kopier af faxens indhold
  • Faxmaskiner udskriver generelt de sendte beskeder på papir som kunne placeres et ikke- sikkert sted, hvis de ikke destrueres.

Et svar på de sikkerhedsmæssige udfordringer ved fax forsendelse er Internet faxing, herunder navnlig funktionen: registered fax patenteret af Popfax.com. Selvom alle internet fax servicer er meget mere sikre end traditionel faxing pga. den online lagring af faxer på sikre servere og online fax forsendelse via meget sikre HTTPS websider, inkluderer den registrerede fax funktion et juridisk dokument som garanterer både faxens levering og dens integritet. De specielle funktioner fra denne service er som følger:

Forsendelsen sker online via en sikker forbindelse og en konto tildelt af Internet fax udbyderen.

Fax dokumentet er digitalt signeret og bruger ikke-reversibel krypterings elementer og signaturen printes da på den sidste side af dokumentet for telefax.

Modtageren modtager fax dokumentet med den unikke kode og digitale signatur for at få adgang til filen og validere dens ægthed. Dette betyder at ingen undtagen modtageren vil have adgang til denne fax

Afsenderen modtager en e-mail besked og en transmissions rapport der bekræfter leveringen af faxen. På denne måde garanteres leveringen og ægtheden af faxen, faxens indhold kan ikke ændres, ses el. åbnes af en tredje part.

Afsenderen og modtageren kan til hver en tid tjekke ægtheden af den registrerede fax i et sikkert web interface, da faxen lagres i en længere periode. Ydermere kan dette dokument bruges som juridisk bevis i tilfælde af uenighed mellem parterne.

Uanset om du arbejder med følsomme finansielle oplysninger, informationer om patienters sundhed, retslige dokumenter el. andre privilegerede informationer, tilbyder den sikre internet fax forsendelses en forsikring om at indholdet i din fax forsendelse beskyttes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar